Kullanmak İsteyenlere En İyi Link Kısaltma Siteleri 2020

En iyi link kısaltma siteleri 2020 yılına özgü hala hizmetlerini sürdüren siteleri bu yazımda inceledim. En aşağıda da bazı kullabileceğiniz yöntemleri tavsiye ettim. Sosyal medya aracılığı ile kullanmanın mümkün olmadığı bir sitedir. Yani Facebook ve Twitter gibi platformlarda linklerinizi paylaşamazsınız. Ancak bir oyun indirme sitesine sahipseniz. Her hafta paranızı Cuma günlerinden itibaren çekmeye başlarsınız. Oyun indirme siteleri ile birlikte link kısaltma siteleri çok iyi kazanç sağlıyor. Dolar bazlı kazanç sağladığı için 2-5 arasında bir eCpm oranı veriyor. Yani 1000 kere tıklama karşısında 3 dolar gibi bir rakam kazandırıyor. En iyi url kısaltma siteleri listeme başlamadan önce yazımın sonundaki uyarıya dikkat çekmek isterim. Uyarıyı dikkate almayan pişman olacaktır. Başka bir en iyi link kısaltma sitesi listesi için tıklayın.

Merak eden çok arkadaş olduğu için en iyi link kısaltma siteleri 2020 başlıklı bir makalemi sizlerle paylaşmak istedim. Link kısaltma siteleri kazançları hakkında ufak bilgiler de vermeye çalışacağım. En iyi link kısaltma siteleri ile ilgili olan bu yazımda birçok siteyi ele almak istedim.

Umarım okuduklarından memnun olursun. Yalnız her siteye uygun olmadığı için bir listeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Adsense alternatifi siteler başlıklı yazımı paylaşmak isterim ki lazım olanlar işini görebilsin. Güncel bir rehber olması adına sadece bilinen link kısaltma sitelerinden bahsetmek istiyorum. Para kazandıran link kısaltma siteleri yazıma artık başlayabiliriz.

En İyi Link Kısaltma Siteleri 2020 Güncel Liste


En iyi link kısaltma siteleri listemin en çok kazandıranlarını en başa yazacağım. En çok kazandıran link kısaltma siteleri ile ilgili yaptığım araştırmalara göre bu siteleri çeşitli linkler ile bağlar ve güzel bir reklam yaparsanız. İnanılmaz düzeyde para kazanma şansınız artacaktır. En iyi link kısaltma siteleri listeme geçmeden önce bazı arkadaşlar için uygun olmadığını bildiğim için Adsense alternatifi reklam veren siteler başlıklı yazıma göz atmalarını tavsiye edebilirim.

Bcvc Sitesi Nasıl? - En İyi Link Kısaltma Sitesi

Sosyal medya aracılığı ile kullanmanın mümkün olmadığı bir sitedir. Yani Facebook ve Twitter gibi platformlarda linklerinizi paylaşamazsınız. Ancak bir oyun indirme sitesine sahipseniz. Her hafta paranızı Cuma günlerinden itibaren çekmeye başlarsınız. Oyun indirme siteleri ile birlikte link kısaltma siteleri çok iyi kazanç sağlıyor.

Kısaltma siteleri sayesinde para kazanmak isteyen arkadaşlara bcvc biçilmiş kaftan olarak gözüküyor. Para kazandıran link kısaltma siteleri içerisinde gördüğüm bir site olduğu için bilerek paylaştım. 10 Dolar gibi ufak bir alt limiti olduğu içinde risk almadan haftadan haftaya para çekebiliyorsun. En çok kullanılan link kısaltma sitesi olarak karşımıza çıktığı için bilerek ilk sıraya bcvc sitesini koyuyorum.

en iyi link kısaltma sitesi
Kayıt Olmak İçin Tıkla


Trlink Sitesinin Kazançları Nasıl? 

En iyi link kısaltma siteleri arasında gördüğüm bir sitedir. İki farklı kullanım şekli vardır. Sizin paylaşmak istediğiniz link ile kullanırsanız. Fiyat olarak 15 TL eCpm alırsınız. Ancak Trlink'in istediği bağlantıya yönlendirmesine izin verirseniz 20 TL eCpm veriyor. Bana kalırsa kendi bağlantınıza yönlendirmenizdir. Aksi takdirde sitenize gelen kullanıcı bir süre sonra sitenizden rahatsız olacak ve geri gelmeyecektir. 

Yerli bir site olduğu için en iyi link kısaltma siteleri listemde yer vermeye karar verdim. En çok bilinen url kısaltma siteleri arasında yer alan trlink ile ayda yaklaşık 2000-3000 TL arası gelir elde edebilmek mümkün. Oyun sitelerinin yanı sıra illegal link dağıtımında da bağlamalı olarak kullanılan Trlink çok popüler bir sitedir. Para kazandıran link kısaltma siteleri arasında bcvc gibi yüksek kazanç elde edebileceğiniz en popüler link kısaltma sitelerinden birisidir.
trlink güvenilir mi
Kaydolmak İçin Tıklayın

Pubiza Link Kısaltma Servisi Nasıl? 

Pubiza, eski bir link kısaltma servisi olan link tl isimli sitenin devamıdır. Link kısaltma sitesi tavsiyeleri arasında gösterebileceğim yeni bir site olduğunu söyleyebilirim. Bc.vc tarzı sitelerin daha çok kazanç getirdiğini düşünüyorum. Ancak Pubiza reklamlarını incelerseniz. Sizin sitenize daha uygun olduğunu düşünebilirsiniz.

Belki de kişiden kişiye bu durum farklılık gösterir. Para kazandıran link kısaltma siteleri arasında url kısaltma siteleri için pek sevilmeyen bir adrestir. Çok eski olduğu için yüksek kullanıcıya sahip bir markadır. Ancak eski site adresini terk ettiği için şu anki sistemi bana çok mantıklı gelmiyor.

En iyi link kısaltma siteleri listelerinin tümünde yer alan bu sitenin bazı sıkıntıları olduğunu da söylemek isterim. Örneğin reklam yönlendirmesi biraz fazla yapıyor. Doğal olarak kullanıcılar bu reklamları beklemeden çıkıyor ve sitenizden de otomatik atıyor. Ancak kazançları gerçekten çok yüksek. Yine de tercihi sizlere bırakıyorum. Link kısaltma taktikleri için yazımın sonundaki öneriler kısmına göz atabilirsin.

Tltc Nasıl Bir Sitedir? 


TLTC @ Purchase College (@TLTC_Purchase) | Twitter
Kaydolmak İçin Tıkla

Tltc sitesi, oldukça eski bir link kısaltma servisidir. En iyi link kısaltma siteleri 2020 sitelerinden birisidir. Tltc sitesinin linklerini incelediğimde bazı reklam modellerinin iyi olduğunu fark ettim. Ancak sitemde kısaltma linklerinin kullanılamayacağını bildiğim için bilerek hiçbirini kullanmıyorum. Ancak oyun siteleri genelde hiçbir şekilde Adsense alamayacakları için bu tarz siteleri kullanmaları daha mantıklı oluyor. Eğer ki bu siteler sizi kesmiyorsa yan gelir olarak adsense alternatifi reklam veren siteler başlıklı yazımdaki siteleri de kullanabilirsiniz.

Yalnızca linklerinizi para kazanmak amacıyla kullanmanıza gerek yok. Yanı sıra isteyenler sosyal medyalarda uzun linklerin verdiği rahatsızlıktan dolayı da kullanabilirler. Elbette bu tarz bir amacı olmayanlar reklamsız link kısaltma servisi gibi hizmetleri kullanırlarsa daha iyi olacaktır.

Bütün bunların yanı sıra blogunuzda veya sitenizde en çok hangi bağlantıya ilgi duyulduğunu kısaltılmış linklerin analizini yaparak öğrenebilirsiniz. Birçok link kısaltıcı servis bu hizmeti sunmaktadır. Bu listede yer alan her sitenin analiz özelliği bulunuyor. Para kazandıran link kısaltma siteleri arasındaki en iyi firmaları koydum.

Link kısaltma Google tarafından pek sevilen bir yöntem değildir. Bu yüzden nofollow etiketleri kullanmayı unutmayın. Link kısaltma Google açıklamalarına göre dikkatli olunması için uyarı verildi. Link kısaltma taktikleri için yazımın sonuna geç ve gerçekçi teknikleri öğrenin.

Adfly Sitesi Nasıl Bir Sitedir? - En Çok Kazandıran Link Kısaltma Siteleri


Arkadaşlar çok beğendiğim bir servisi daha tanıtmak isterim. Adfly diğer sitelere göre biraz daha farklı bcvc kalitesinde bir sitedir. İki siteninde reklamları kötü reklamlar içermediği için hoşuma gidiyor. Özellikle diğer sitelerden çok daha farklı işledikleri için Adfly sitesi de bcvc sitesi de oldukça hızlı bir kullanıma sahip.


en çok para kazandıran url kısaltma siteleri
Kayıt Olmak İçin Tıkla


Fazla yönlendirme yapmadıkları için bu iki siteyi de tavsiye ederim. Ayrıca Trlink sitesi de bu iki site gibidir. Bir yerli marka olduğu için tercih edilebilir bir link servisidir. En çok kazandıran link kısaltma siteleri listelerinde her zaman yer bulabileceğini bildiğim bir markayı sizlere sunuyorum.

En iyi link kısaltma siteleri listemin Adfly adresi üzerinden ayda 3000 TL'ye kadar bir kazanç elde edebilirsiniz. Para kazandıran url kısaltma siteleri listemin sonuna gelmiş bulunmaktayım. En iyi url kısaltma siteleri listeme eklemem için tavsiyeniz olan siteleri lütfen belirtin.

Arkadaşlar birde bana çok sorulduğu için şunları da eklemek isterim. Link kısaltma sitesi nasıl yapılır diye sorup duran çok arkadaşım var. Link kısaltma sitesi yapmak öyle sanıldığı kadar kolay bir şey değildir. Link kısaltma sitesi scripti ile bu işlemi hemen yapabileceğini sanan bazı arkadaşlarımız var. Ancak unutmamanızı tavsiye ederim. Bu tarz sitelerin yönetimi oldukça zordur.

Eğer ki link kısaltma sitesi nasıl yapılır diye arama yapıyorsanız. Bu işi tek başınıza yönetme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorum. Yalnız bu olay sizi gerçekten aşabilir. Bir ekibiniz olmadan site yönetiminden tutun takibine kadar çok zorlanırsınız. Link kısaltma sitesi açmak ha deyince olmuyor. Yani link kısaltma sitesi açmak için gerçekten bir ekibinizin olması gerekiyor.

Para Kazandıran Url Kısaltma Siteleri Hakkında Bilgi


Arkadaşlar bu sitelerin fazla kullanılması durumunda sitelerin seo açısından zarar görme ihtimali yüksektir. Ancak linkleri sürekli nofollow etiketiyle bağlarsanız. Siteniz bu işlemden en az zararı görecektir. Yalnız normal bir sitenin yani benim gibi bir blogun eğer ki indirme bağlantıları çok fazla değilse kullanmasını doğru bulmuyorum. Başka siteleri aşırı link çıkışı yapıyorsanız. Ayrıca okuyucu o siteye gitmek zorundaysa en iyi url kısaltma siteleri listemde yer alan sitelerden birisine kayıt olarak linklerinizi oluşturabilirsiniz.

Para kazandıran link kısaltma siteleri listesinde yer alan sitelerin seo açısından verdiği bir zarar yoktur. Ancak kullandığınız nofollow etiketlerinin olmaması durumunda siteniz zarar görebilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Aşırı kullanıp spam yapmak da Google'ı rahatsız edecek ve sitenize zarar verecektir.

Link Kısaltma Sitelerinde Nasıl Para Kazanılır?


Arkadaşlar kısaca bazı basit taktiklerin üzerinden geçmek istiyorum. Zaten yazım içerisinde söylediğim oyun siteleri üzerinden link kısaltmak en mantıklı yöntem oluyor. Bazı link kısaltma servislerinin kazanç açısından daha mantıklı olduğunu da söyledim. Bu servisleri kullanarak oyun sitesi kurmanız halinde çok ciddi kazançlar elde edebilirsin.

Bütün bunlar haricinde müzik indirme sitesi de kurabilirsin. Yanı sıra pdf kitapları indirebilecekleri siteler kurarsanız da link kısaltma sitesinde para kazanabilirsin. Twitter gibi aracılar sayesinde sitene hit çekebilir ve linklerden indirme sağlandığında para kazanırsın.

Maç sitelerinin de çok sayıda hit çektiğini söyleyebilirim. Mecburi olarak linke tıkladıkları içinde gerçekten çok güzel kazançlar sağlıyorlar. Birçok sitenin gelir açısından maç siteleri kadar kazandırmadığını da belirtmek isterim.

Oyun hilelerini pdf veya word olarak indirme klasörü olarak sunarsanız bu açıdan da para kazanabilirsiniz. Ancak birçok taktiğe nazaran bu o kadar fazla kazanç sağlayabilecek bir alan değildir. Yine de kullanılan hile bir program niteliğindeyse oyun indirme sitelerinden daha çok indirme alma ihtimalin bulunuyor.

Maç özetlerini sunduğunuz bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Telif hakkı olmayan maçları paylaşabilir ve linke tıkladıktan sonra videoya yönlendirebilirsiniz. Ayrıca bu link kısaltma servisleri aracılığı ile kendinize ait bir Youtube kanalı açarak sitenizden gelen trafiği kendi videonuza yönlendirmeniz halinde çok ciddi kazançlar sağlayabilirsiniz.

Her zaman Google'da en çok tıklanan konulardan birisi de "en iyili" olarak oluşturulan başlıklardır. İnsanlar bunları aramayı çok sever. Bazı sitelerde bu yazılarının içerisinde verdikleri dış bağlantılara bu linklerden eklerler. Arkadaşlar size tavsiyem bu noktada link kısaltma sitelerinden çok aşamalı olmayan siteleri kullanmaktır. Örneğin Bcvc veya Adf.ly gibi siteler kullanılabilir.

Spotify linkleri ile para kazanabileceğini tahmin eder miydin? Yabancı bir web sitede görmüştüm. Adam müzik türlerine göre bir en iyi listeler sistemi oluşturmuş ve bağladığı linkler sayesinde ayda 4000 dolar gibi bir rakam kazanıyordu. Elbette burası Türkiye bize verilen gene pastanın ufak bir kısmı oluyor.

Youtube'un gücünü gerçekten hafife almayın. Youtube'da ilgi çeken konular hakkında yazıyorsanız. Ciddi bir kitleye hitap etme şansınız oldukça yüksek. Örneğin Youtube'da yaşanmış bir komik olayı veya haberi ele aldığınızda o Youtube videosuna yönlendirmek istediğinizde birçok kullanıcı yazdığınız olaya bağlı olarak videoya gidecektir. Eğer olayı güzel anlatır ve biraz abartırsanız bu alandan hit çekmek çok ama çok kolay.

Gündem haberlerini iyi takip eden kişilerde bu alandan ciddi kazançlar sağlayabiliyor. Özellikle en iyi url kısaltma servisleri ile bu haberleri paylaşan bazı kişiler bir gecede 300 lira gibi bir rakam kazanabiliyor. Her şey tamamıyla ilgi çekebilme kabiliyetinize bağlı. Eğer ki ilgi çekici başlıklar atmayı başarır ve güzel bilgiler sunarsanız. Twitter'da kısa süre içerisinde belli bir kitleniz olacaktır.

En İyi Para Kazandıran Link Kısaltma Siteleri


En iyi para kazandıran link kısaltma siteleri diye saydığım bu adresler Türkiye'de en çok kullanılan platformlar arasında gösteriliyor. Bana kalırsa en iyi para kazandıran link kısaltma siteleri ile çok kolay para kazanabilirsiniz. Biraz yaratıcı bir şekilde linklemeyi başarabilirseniz. Mükemmel bir hit alma ihtimaliniz bulunuyor.

Birde biraz uyarıda bulunayım. Arkadaşlar link kısaltma siteleri bot olaylarını çok kolay anlayabiliyor. Link kısaltma siteleri bot için geliştirdiği çeşitli algoritmaları nedeniyle anında yakalayabiliyor. Bu yüzden hiç boşuna bu olaya yönelmeyin.

Yoksa başınız çok ağrıyacaktır. Banlanmama ihtimaliniz yok. En iyi link kısaltma siteleri 2020 yılının en popüler sitelerini sizler için hazırladım. En iyi link kısaltma sitesi diye bir şey yoktur. En çok hangisi işinize geliyorsa onu kullanın. Bu tarz tartışmaları artık yersiz görüyorum.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Bynd.li – Beyond URL kısaltıcı yeni yayınlandı. Tamamen ücretsiz. Üstelik Türkçe dil seçeneği de var. Yapımcısı benim. Kaplama sayfası, açılış sayfası, başlangıç sayfası, çerçeve, doğrudan yönlendirme, QR kodu, kısaltma atama. Çok hızlı sunucular. Anti pishing, Webrisk api ile tamamen güvenli ve spam riski yemeden paylaşım yapmanızı sağlıyoruz. https://bynd.li

    YanıtlaSil