En Güvenilir Hosting Firması - Turhost Güvenilir Mi?

Kendi şahsi blogumda daha önce çalışmalar yapıp ve al satını gerçekleştirdiğim birçok siteyi kurduğum basit ve kullanışlı olan en güvenilir hosting firması olarak gördüğüm Turhost'tan bahsetmek istiyorum. Turhost, alan adı ve hosting tercihleri yaparken toplu indirim imkanları da uyguladığı için çok avantajlı olabiliyor. Eğer benim gibi sürekli olarak site kuruyor ve satıyorsanız. Dolayısıyla en uygun fiyata hosting veren sağlayıcıları keşfetmeniz gerekecek. En güvenilir hosting firmaları araştırırken genel olarak güvenilirliğin yanı sıra uygun fiyat tabanlarını da dikkatle incelemelisiniz. Turhost güvenilir mi diye endişelenenler için sitenin uzun zamandan beridir kullanımda olduğunu belirtmek isterim. Yani ben yaklaşık 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Ara yüzü çok basit olduğu için Turhost oldukça rahat kullanabileceğiniz bir sitedir. Alan adı satın almanın önemi ve hosting almanın önemi için mutlaka yazıma göz atmalısınız. Blogdan veya sitenizden reklam geliri elde etmek istiyorsanız. Bu alan adı ve hosting olayını ihmal etmeyin. 

Turhost Hosting Paketlerini İncelemek İçin Tıklayın

Turhost Hosting Satın Al 

Turhost hosting satın al seçeneğini değerlendirme aşamasını sizlere görsellerin yardımıyla açıklamak istiyorum.

turhost hosting satın alma işlemleri

Turhost Hosting Paketleri Nelerdir?

Turhost hosting satın alma işlemleri sırası ile şu şekilde yapılacak. İlk olarak buradan istediğiniz bir hosting paketini seçmeniz gerekiyor. Ardından karşınıza (örnek olarak Wordpress hosting seçtiğinizi varsayıyorum) şöyle bir ekran çıkacak.

turhost hosting fiyatları nelerdir

Turhost hosting fiyatlarını görebilmek için ekranı aşağıya doğru kaydırın. Ardından bu tablonun aynısını ve güncel fiyatları detaylı bir şekilde göreceksiniz. Elbette yıllık veya daha uzun vadeli alımlarda çok ciddi bir artı sağlıyor. Dolayısıyla en güvenilir hosting firmaları arasında görmemin en önemli sebeplerinden birisi de bu oluyor. Ayrıca bu ekranda incele seçeneğine basarak istediğiniz paketin içeriğindeki paket analizini de yapabilirsiniz. Örneğin Wordpress Hosting paketinden devam edelim. 

Turhost Wordpress Hosting Paketleri

turhost wordpress hosting fiyatları

İlerlediğimiz son pakette artık satın al seçeneği karşımıza çıktı. Dolayısıyla işlemimizi artık dilediğimiz gibi gerçekleştirebiliriz. En güvenilir hosting firmaları aracılığı ile bir tek bu hizmetlerden faydalanmayacağınızı da hatırlatmak isterim. Yanı sıra hosting harici uygun fiyatlara alan adları veya bazen çeşitli kampanya dönemlerinde ücretsiz alan adı da satın alabilirsiniz. Turhost Wordpress hosting paketleri içerisinden size en uygun olanını seçin. Ardından satın al butonuna basın.

Turhost Alan Adı Satın Alma İşlemi


Ardından sizden isteyeceği bir alan adı seçmeniz olacaktır. Bu alan adı seçimini dikkatli bir şekilde yapmakta fayda var. Yanlış seçimler ileride seo açısından zarar görmenize neden olabilir. Seo nedir diye merak edenler ve daha önce hiç duymamış olanlar başlangıç seo bilgilerini yazım üzerinden edinebilirler. 

turhost alan adı satın al
Turhost alan adı satın almanız amacıyla sizi yeni bir ekrana yönlendirmişti. Ardından siz dilediğiniz alan adını seçtikten sonra domain sorgula butonuna bastınız ve artık karşınıza fiyatlarıyla birlikte alabileceğiniz alan adlarınız çıkıyor. Hosting paketine özel yarı fiyatı indirimini de size uyguluyor. Turhost güvenilir mi diye soranlar olabilir. Haklı da sayılırlar. Ancak şu güne kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Hızlı ve kaliteli dönüş sağladıkları için canlı destek ekiplerinin aşırı yardımı dokunuyor. Artık işleminizi sonlandırmak için kaydet ve kullan seçeneğine basın ve ödeme ekranına yönelin. 

Turhost Hosting Fiyatları Nelerdir?

turhost satın alma işlemleri nasıl yapılır

Güvenilir ödeme yöntemleri ile birlikte ödemenizi 3d security aracılığı ile tamamlayın. En güvenilir hosting firması olarak gördüğüm nadir markalardan birisi olan Turhost güvenilir mi sorusunun yanıtını çoktan aldığımı düşünüyorum. Arkadaşlar hosting ve alan adı olmadan sitelerinizi istediğiniz güce ulaştırmanız oldukça zor oluyor. Dolayısıyla bir marka haline dönüşebilmek adına en güvenilir hosting firması olarak istediğiniz bir markayı tercih edin ve bir yerlerden başlayın. Aksi takdirde kazanç elde etmeniz pek mümkün olmuyor. Google sizi değerli bir site olarak görmüyor. Dolayısıyla kazanç elde etmek istiyorsanız. Mutlaka en güvenilir hosting firması diye araştırmayı bırakıp Turhost gibi bilindik bir markayla veya direk Turhost ile çalışmaya başlayın.  

Yorum Gönder

1 Yorumlar