En İyi Adsense Alternatifi Reklam Siteleri Nelerdir?

İşte çok merak edilen Adsense alternatifi reklam siteleri başlıklı yazımda sizler için gelir elde edebileceğiniz ve edemeyeceğiniz platformları bir arada göstermek istedim. Bloglara reklam veren siteler arasında yer verdiğim platformların hiçbirini kendim kullanmıyorum. Ancak daha önce birçok kez kullandım. Sitemin blogspot olmasından dolayı çoğu reklam veren sitemi kabul etmiyor. Doğal olarak kabul etmiyorlar. Ancak benim zaten böyle bir isteğim yok.

Adsense alternatifi reklam siteleri listem ile sizlere kolaylıkla para kazanabileceğiniz ve çeşitli yöntemler ile tavsiyelerimi birleştirip harika bir içerik sunmayı planlıyorum. Bloglara reklam veren siteler arasından gerçekten ödeme yapan markaları ele almak istedim. Seo uyumuna uygun reklam sitelerini tercih edin. Seo çalışmalarınız çöp olmasın istiyorsanız. Bu dediklerime dikkat edin. Seo uyumu nedir nasıl ayarlanır başlıklı makaleme de göz atmayı ihmal etmeyin. Seo nedir başlıklı yazımdan öğrenebileceğin pek çok şey olabilir. Bu yüzden yazıma reklam koymadan önce göz atmanızı tavsiye ederim. Seo uyumlu yazı nasıl hazırlanır başlıklı bir yazımında size katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Google Adsense Alternatifi 2020 Siteleri

Türkiye'nin önde gelen markalarından birisi olan Adsense birçok web sitesini reklam verenleri arasına kabul etmiyor. Haklı olarak kalitesinden ödün vermek istemeyen Adsense bunu yapmadığı için çoğu sitenin farklı platformlara yönlenmesine neden oluyor. Ancak bu kapsamda birçok web sitesi oldukça yanlış reklam veren siteleri tercih ettiği için bir süre sonra Google aramalarından düşüyorlar. Alternatif Adsense sitelerinin hepsini kullandığım için listeye ekledim.

Link kısaltma sitelerinin özellikle verdiği zararları tahmin bile edemezsiniz. Ancak sevgili arkadaşlar bu söylediğimi her site için söylediğimi düşünmeyin. Birçok link kısaltma servisi kaliteli reklam yönergeleri kullanabilir. Ancak çoğunlukla absürt reklamlar ile kullanıcıları virüs gibi tehdit eden bazı reklam kuruluşları sitenizin sıralama kaybetmesine hatta banlanmasına neden olabilir. Adsense alternatifi 2020 sitelerinin tümü şu anda aktif olarak çalışıyor. 

En İyi Adsense Alternatifi - Reklam Store 


Bilmeyenler için şöyle anlatayım. Display ve Affiliate alanında uzman reklamcılık anlayışıyla Reklam Store reklam veren ve yayıncılar için Google politikalarına benzer bir reklam anlayışı izliyor. Reklam Store üzerinden özellikle ortaklık hizmetiyle para kazanma şansınız çok yüksek. Örneğin bir A markasının ürününü pazarlayarak sitenizde Google'a çok spam yapmayacak şekilde tanıtım yazıları girerek firmanın ürünlerini satabilirsiniz. 

bloglara reklam veren siteler

Satış yaptığınız takdirde sistemde belirtilen komisyon tutarını hesabınıza aktarabilirsiniz. Adsense alternatifi reklam siteleri arasında ilk sırada gördüğüm firma Reklam Store'dur. Neden Admatic değil diye soranlara şimdi anlatmaya başlayacağım. Reklam Store'a kayıt olmak için buraya tıklayın.

Bloglara Reklam Veren Siteler - Admatic


Admatic, reklamlarını gösterim bazlı olarak veren bir platformdur. Ürün başına satış gibi bir politikası olmadığı için kazanç miktarı oldukça düşüktür. Siteleriniz özellikle haber siteleri gibi sürekli sayfa değiştirme gereksinimi sağlamıyorsa Admatic'ten para kazanma şansınız çok düşük. Admatic reklamları birçok reklam sitesi gibi siteye girer girmez çıkmıyor. 

adsense alternatifi 2020 reklam siteleri


Biraz zaman geçtikten sonra açılıyor. Doğal olarak sitenize gün içerisinde 3000 tekil hit geldiğinde belki 700 belki de 1000 gösterim anca alabiliyorsunuz. Ancak şöyle bir gerçek var ki E-cpm ücretleri yani bin gösterime verdiği para miktarı Adsense'ten sonra en yüksek firma olduğu için çoğu blog ve haber sitesi tarafından tercih ediliyor.

Adsense alternatifi reklam siteleri arasında yer alan Admatic Türkiye'nin en bilindik reklam şirketlerinden birisidir. Google Adsense alternatifi 2020 yılı içerisinde hala aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Site dışı seo nedir başlıklı yazıma göz atın. Eğer ki sitenizin dış seo çalışmaları başladıysa her şeyi yapmaya kalkmayın. 

Admatic kayıt formu için buraya tıklayın.

Gösterim Başına Para Veren Reklam Siteleri Propellerads 


Arkadaşlar Propellerads isimli bir markanın gösterim ve tıklama başına oranlarının hiç fena olmadığını görüyorum. Daha önce kısa süreliğine kullandığım bir firmadır. Ancak ardından sitemi Adsense'e kaydettirdiğim için bir daha ihtiyaç duymadım. Adsense alternatifi reklam siteleri arasında Propellerads oldukça güzel kazanç sağlayabilecek bir platformdur. 

Ancak arkadaşlar gün içerisinde 100 kişinin ziyaret ettiği henüz gelişim aşamasında olan bloglar bu tarz Adsense alternatifi reklam siteleri ile para kazanmayı gerçekten unutsunlar. Yaklaşık olarak 5000 ve üzeri hiti olan arkadaşların Propellerads gibi platformları tercih etmelerini tavsiye ederim. 

Propellerads kayıt ettirmek için buraya tıklayın.

bloglar için reklam veren siteler

Tavsiye Edilen Link Kısaltma Siteleri


Arkadaşlar bugüne kadar ödeme konusunda bir sıkıntısının olmamasından dolayı bc vc sitesinin oldukça popüler reklam siteleri arasında olduğunu biliyorum. Kendim için konuşuyorum. Eğer ki siteniz bir kişisel blog, gezi blogu ve buna benzer konularda içeriklere sahipse asla kullanmamanız gereken bir reklam aracıdır. Bu tarz kısaltma siteleri genelde illegal web siteleri tarafından kullanılır. En iyi adsense alternatifi arasında  gösteren bazı yazarları da anlamıyorum. 

Arkadaşlar bu tarz konulara aldırış etmeyin. Her zaman en iyi kazanç sağlayan site Adsense olacaktır. Yanı sıra diğer sitelerin reklam politikaları daha çok reklam veren kişiler olduğu müddet devam edecektir. Adsense alternatifi reklam siteleri için genel olarak kabul edilen bir gerçektir. Yani reklam veren yoksa siz o sitelerden beş kuruş para kazanamazsınız. 

Link kısaltma sitelerinde sürekli reklam veren bulunur. Nedeni ise daha çok artı 18 reklamlar koydukları için birçok kişi bu sitelerden reklam satın alır. Ancak bu tarz reklamlar ilk günler olmasa da üç veya dört gün içerisinde sitenizin kullanıcı kaybetmesine neden olacaktır.

Link kısaltma sitesine kayıt olmak için buraya tıklayın.

en iyi link kısaltma siteleri


Pop-up Reklamları İle Para Kazandıran Reklamcılar


Pop-up olayı ölmeye başlayalı yaklaşık 2-3 yıl oluyor. Ancak ısrarla kullanılan birçok web sitesini piyasada görüyorum. Kullanılması tamamıyla hatalı olmayan bir sistemdir. Örneğin PopAds gibi bilindik markalar sitenize ciddi zararlar vermeyecektir. Ancak bazı kalitesiz siteler sitenizin ciddi bir kullanıcı düşüşü yaşamasına neden olur. Özellikle popup hizmet veren reklam sitelerinin yanı sıra popunder kullandıran sitelerin verdiği zarar daha fazladır. Tıklama başına reklam veren siteler arasında popup tercihinde bulunabilirsiniz. Tıklama başına reklam veren siteler arasında bazılarına sakın güvenmeyin. Cinsel reklamlar yapanlar var!

PopAds, Popcash ve daha birçok firmanın yer aldığı bu sektörde kullandığınız bu hizmeti 100-200 kişilik bir web sitesi için kullanmanızı hiç tavsiye etmiyorum. Aylar hatta yıllar boyunca minimum tutara ulaşacağım diye çabalar durursunuz. Adsense alternatifi reklam siteleri arasında sayamayacağım bu tarz sitelerin varlığından bahsetmek adına yazımın içerisinde yer verdim. Kazanç sağlamak adına faydalı bulmuyorum.

Arkadaşlar bu arada reklamları kullanırken site dışı seo ayarlarınızın da ayarlanmasına özen gösterin. Site dışı seo nedir başlıklı yazıma bir göz atın. Bu işlemleri yapıyorsanız. Yani site dışı seo çalışmalarınız varsa reklam alacağınız siteleri dikkatli seçin.

en iyi adsense alternatifi

En İyi Adsense Alternatifi 2020 - Adsterra


Arkadaşlar Adsterra firması oldukça eski firmalardan birisidir. Gerçekten yüksek kazanç politikalarına sahip bir firmadır. Adsense alternatifi reklam siteleri içerisinde bulunan Adsterra cidden yüksek kazanç fırsatlarına sahip. En iyi adsense harici reklam siteleri arasında yer aldığı için bunu da eklemek istedim. Adsterra kayıt olmak isteyenler buraya tıklayabilirler.

Banner seçenekleri, pop under ve notification reklam modelleri ile gayet güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Biraz daha diğer web sitelerinden Ecpm oranları olarak daha iyi verdiğini söyleyebilirim. Ancak reklamı alırken reklam modellerini seçerek tercihlerde bulunmaya özen gösterin. 

Arkadaşlar sizin için bloglara reklam veren siteler içerisinde önerebileceğim en iyi markalardan biri Adsterra'dır. Az kişi giriyorsa sitenize Reklam Store gibi platformların affiliate hizmetlerini değerlendirmenizi tavsiye ederim. Adsense alternatifi reklam siteleri arasında affiliate hizmeti veren Reklam Store ve Admitad gibi platformlar hepsinden daha iyi sistemlere sahipler. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar