En İyi Seo Uyumlu Wordpress Temaları 2020 - Ücretsiz

Markalaşmak adına bir Wordpress sitesi açmaya karar verdiyseniz. Gerçeklerle biraz sizi yüzleştirmek isterim. Herkesten farklı olmak adına Wordpress platformu temaya oldukça önem veriyor. Ayrıca Google'ın Panda algoritması nedeniyle ücretli temalara olan düşkünlüğü de aşikar. Ancak en iyi ücretsiz Wordpress temaları ile sizlerde kendinize gayet şık birer tema oluşturabilirsiniz. Arkadaşlar en iyi ücretsiz wp temaları listemin yanı sıra seo uyumlu makale nedir nasıl yazılır konusuna göz atmak istersen bir bak. Adsense uyumlu ücretsiz temalar seçmek adına dikkatli olarak temaları ön izlemelisiniz. 

Ücretsiz 2020 Seo Uyumlu Wordpress Temaları


1. Mh Magazine - En İyi Seo Uyumlu Wordpress Temaları 2020

seo uygun wordpress temaları
Demo - İNDİR

Seo uyumlu temalar araştırıldığında Wordpress'in ilk akla gelen temalarından birisi olan Magazine isimli bu temayı sadece bol görselli web siteleriniz de kullanmanızı tavsiye ederim. Alt etiketleri ve meta tagları doğru kullanmayı bilmeyen arkadaşlar seo uyumlu olan temalardan birisi olan Mh Magazine'i tam performansıyla kullanamaz.  Ayrıca Adsense uyumlu Wordpress temaları arayanlar için bu listede yer alan en iyi ücretsiz Wordpress temaları genel olarak kabul görecektir. Elbette site tarzınız bu konuda genel etkendir. Wordpress kurumsal tema ücretsiz bir şekilde bulabileceğiniz başka siteleri de incelemeniz gerekebilir. Yani sizler illa ki kurumsal bir tema seçerken tek siteden bilgi almayın.

2. Blaskan - En İyi Seo Uyumlu Wp Temaları 2020

seo uyumlu tema önerileri
Demo - İndir


Şahsi olarak bir blog yazıyorsanız çok şanslısınız. Wordpress'in ücretsiz olarak verdiği bir tema olan Blaskan kişisel bloglar için en uygun tema türlerinden birisidir. Seo uyumlu temalar arasında görüp görebileceğiniz en sade akışlardan birisine sahiptir. Wordpress tema 2020 genelinde Blaskan çok köklü ve değişken bir yapıya sahiptir. Siteyi düzenli halde tutacaktır. En iyi Seo uyumlu Wordpress temaları 2020 yılında hala aktifliğini sürdüren başarılı bir temadır. Mutlaka tavsiye ederim.

3. aRewiew - En İyi Seo Uyumlu Wp Temaları 2020


seo uyumlu ücretsiz wp temaları
Demo - İndir


Seo uyumlu ücretsiz wp temaları arasında yer alan aRewiew isimli bu temaya hasta olacaksınız. En iyi seo uyumlu Wordpress temaları 2020 listesinde sadelikten yana olduğum için en beğendiğim tema olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hem de kullanımı çok kolay olduğu için yeni başlayan arkadaşlar için bu temayı tavsiye ederim. Adsense uyumlu ücretsiz Wordpress temaları seçerken arkadaşlar çoğunlukla sitenizin konseptini unutuyorsunuz. Adsense yani Google siteye dikkat eder. Yani sitenizin içeriği ile temanın uyumu çok önemlidir. Bir telefon satan E-ticaret sitesi bir araba teması kullansa ne kadar saçma olur değil mi?

4. Solon - En İyi Seo Uyumlu Wordpress Temaları 2020

seo uyumlu temalar
Demo - İndir


Seo uyumlu ücretsiz wp temaları listemin dördüncü sırasında yer alan Solon isimli temayı incelemeye hazır mısınız? Haber, bilgi ve görsele dayalı olan bloglar için kolaylıkla kullanabileceğiniz ve seo uyumlu wordpress temaları arasında yer almasıyla büyük ilgi gören bir temadır. Solon, açılış hızı nedeniyle de oldukça hızlı temalardan birisidir. 

5. Newsanchor - En İyi Seo Uyumlu Wordpress Temaları 2020


seo uyumlu temalar
Demo - İndir


Beğendiğim ve gerçekten çok sade olduğu için zamanında bir magazin sitesi için kullandığım seo uyumlu ücretsiz wp temaları arasında yer alan temalardan birisidir. En iyi seo uyumlu Wordpress temaları listemin 5. sırasında yer alan bu tema açılış hızı açısından gerçekten iyi değerlere sahip. 

Ancak daha çok yazılarının açıklama kısmının önemli olduğunu düşünenler için pek tavsiye ettiğim bir tema değildir. Eğer ki temanız resimlerle süslenecek bir site olacaksa o zaman bu temayı kesinlikle kullanın derim.

6. Colormag - En İyi Seo Uyumlu Wordpress Temaları 2020


en iyi seo uyumlu wp temaları
Demo - İndir

Seo uyumlu ücretsiz wp temaları listemin haber sitesine en yakışan modellerinden birisine geldim. Ben haber sitelerini daha çok görseller ile ifade edilebilen türlerini seviyorum. Bana kalırsa Google'ın da görsel hafızaya verdiği önem aşikar. Seo uyumlu ücretsiz Wordpress temaları arasında yer alan bu temayı haber, magazin ve moda ile alakalı sitelerde kullanmanızı tavsiye ederim.

7. Travelify - En İyi Seo Uyumlu Wordpress Temaları 2020

Demo - İndir


Arkadaşlar incelerken çok beğendiğim seo uyumlu ücretsiz wordpress temaları arasında bir numara gördüğüm bu temayı bilerek sonlara sakladım. Çok sevdiğim konulardan birisi hakkında çalışacak kişilere özel bu temayı şiddetle tavsiye ediyorum. Gezi bloglarına harika bir imaj katan bu yapımı ücretsiz olarak kullanabilirsin. En iyi wp temaları arasında gösterebilirim.


Yorum Gönder

0 Yorumlar