Twitterdan Nasıl Para Kazanılır - Twitter Para Kazanma

Twitterdan nasıl para kazanılır diye merak edenlere hitaben yazdığım bu yazıma hoş geldin. Sizlere bu yazım üzerinden en basit para kazanma metodlarından bahsedeceğim. Twitter, herkes tarafından kullanılan ve büyük bir kitleye hitap edebilmek adına Tweet Topic adı verilen popüler htagler sayesinde çok geniş kitleli bir mesaj paylaşabilme platformudur. Twitterdan nasıl para kazanılır diye merak eden arkadaşlar için sosyal medya üzerinden para kazanmak nasıl bir şey adım adım tüyolar ile hareket edeceğim.


twitter para kazanma yöntemleri

Link Kısaltarak Twitterdan Nasıl Para Kazanılır?


Arkadaşlar çok zor bir yöntem değil. Kaç takipçiniz olduğunun bir önemi yok. Önemli olan kaç kişinin sizi takip ettiği değil. Doğru etiketleri kullanarak göstermek istediğiniz linki paylaşmaktır. Twitter para kazanma yöntemleri arasında çok başvurulan bir yöntem olduğunu söyleyemem. Ancak doğru bir kitleye hitap ederseniz. Ciddi bir kazanç sağlama şansınız mümkündür.

Yapabileceğiniz bazı taktikleri paylaştığım en iyi link kısaltma siteleri 2020 başlıklı yazıma göz atın. Oradan dilediğiniz servisi ve kazançlarını inceleyerek kararınızı verin. Ardından linklerinizi tek tek kısaltmaya başlayın. Twitterda en güzel para kazanma yöntemi bana kalırsa maç linkleri paylaşmaktan geçiyor. Futbol, basketbol ve voleybol maçlarının yayınlarını bulabilir ve sosyal medyada doğru etiketlerle paylaşırsanız. Çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Yetenek Pazarlaması ile Twitterdan Nasıl Para Kazanılır ?


Benim en beğendiğim ve uygulayan bazı arkadaşları da yakından takip ettiğim bir sistemdir. Örneğin kendi işim olduğu için söylüyorum. İşinde gerçekten iyi bir seo uzmanı olan kişi Twitter üzerinden kendi yeteneğini anlatan tweetler atabilir. Bu tweetler sayesinde yeteneğini gösteren kişiler kısa zaman içerisinde yüzlerce kişiye kendisini ücretsiz olarak tanıtmış olur.

Şunu da söylemek isterim. Bu verdiğim örnek yalnızca bu işle ilgilenen kişiler için söylediğim bir yöntemdir. Yani gelip de konu hakkında en ufak fikriniz yokken ben seo uzmanıyım diye atıp tutarak milleti kandırmaya çalışmayın.

twitterdan para kazanılır mı

Kitap Tanıtımları ile Twitterdan Nasıl Para Kazanılır ?


Twitterdan nasıl para kazanılır sorusunun net cevaplarından birisi olacağını düşünüyorum. Twitter, yazar arkadaşlar için harika fırsatları beraberinde getiren harika bir uygulamadır. Kendi kitabını yazan veya kendi öykülerini oluşturan kişiler bir süre sonra uygun fiyatlar vermesi şartıyla kitaplarını E-kitap olarak satabilir.

Gerçekten kendi emeğinle oluşturduğun bir şey varsa bunu satacağına emin olabilirsin. Hele ki bir yerden sonra kişiler kitabınızı beğenirse ağızdan ağıza reklam olma şansınız çok yüksektir. Bir süre sonra kitabınızı yayın evleri basmak isteyecektir. Twitter para kazandırıyor mu sorusunu da çok soruyorsunuz. Arkadaşlar Twitter'da en az İnstagram kadar para kazandırıyor.

Sitendeki Reklamları Göstererek Twitterdan Nasıl Para Kazanılır ?


Çok kolay bir yöntem olduğunu söyleyemem. Gerçekten aydan aya anca ödeme alabileceğiniz bir yöntemdir. En kolayının link kısaltma ve yetenek pazarlama olduğunu düşünüyorum. Diğerleri gerçekten çok uzun zaman alabiliyor. Hazır lafı geçmişken tekrardan para kazandıran link kısaltma siteleri başlıklı yazıma göz atmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

twitterdan nasıl para kazanabilirim


Neyse konuya tekrar geri dönelim. Sitenizde paylaştığınız içerikleri Twitter'dan paylaşarak okuyucuların sitenize gelip reklamları görmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca mobil kullanıcı sayınızın artması için sosyal medyanın gücünü hafife almayın. Twitterdan nasıl para kazanılır sorusu için umarım işinize yarayan fikirler veriyorumdur.

Affiliate Yöntemi ile Twitterdan Nasıl Para Kazanılır ?


İnternette birçok affiliate aracılığı yapan firmalar bulunuyor. Örneğin Admitad ve Reklamstore, Türkiye'de bu işin en ileri gelen markalarından birisi oluyor. Twitter para kazandırıyor mu gerçekten merak ediyorsan. Bu yöntemi sonuna kadar oku ve uygulamaya başla. Kısa zaman içerisinde gelirleriniz oluşmaya başlayacaktır. Twitter para kazanma metodları arasında en sık başvurulan yöntemdir. Ancak bunu çok dikkatli yapmanızı tavsiye ederim.

Örneğin bir armutu satmayı çalıştığınızı varsayalım. Bunu satarken gerçekten dikkatli olmalısınız. Abartıp kullanıcıyı fazla teşvik etmek firmanın ismini kötüye düşürebilir ve affiliateiniz geri alınabilir. Yani uğraşlarınız boşa gitmesin. Abartmadan ürünleri tanıtmaya çalışın. Yani alın diye ısrarcı olmak yanlış anlaşılır. Çoğunlukla takipçileriniz ve içeriğinizi gören kullanıcılar bundan çok rahatsız olacaktır.

Film veya Dizi Tavsiyeleri ile Twitterdan Nasıl Para Kazanılır ?


Saçma gelebilir ancak güncel film ve dizilerin linklerini paylaşmanız halinde kısa sürede hem takipçi kasabilir hem de ciddi bir kitlenin sizi takip etmesine yardımcı olabilirsiniz. Twitter para kazandıran fikirler arasında gördüğüm ve kendi keşfettiğim yöntemlerden birisidir. Link kısaltma metodları ile birleştiğinde çok güzel kazançlar sağlayabiliyor.

İş fikirlerini gerçekten değerlendirmezseniz. Bu dönemde hala yan bir gelir elde etmeye çalışmıyorsanız. Yanlış yolda olabilirsiniz. 2020 yılındayken sosyal medya ve internet televizyonculuğunun gücü bu kadar yükselişte olduğunu görmüşken ilerisini tahmin etmek çok zor olmuyor.

en iyi link kısaltma sitesi 2020

Youtube Linkleri ile Twitterdan Nasıl Para Kazanılır ?


Bildiğiniz üzere Youtube reklam ücretleri hiç yabana atılacak gibi rakamlar değiller. Eğer ki kaliteli bir Youtube kanalı açar ve video linklerinizi düz bir şekilde kısaltmadan paylaşırsanız. Takipçilerinin ve htagler sayesinde okurlarının ciddi ilgisini çekebilirsin. Abone olmaları ve seni Youtube'dan takibe almaları sayesinde çok güzel bir kazanç sağlayabilirsin.

Nasıl Twitter üzerinden para kazanırım diye hala soran arkadaşlar varsa kendi bildiğim ve kullanmış olduğum bazı yöntemleri sizlerle paylaştım. Bana kalırsa bu yöntemler kolay kolay eskimeyecek gayet kolay metodlardır. Youtube birazcık daha zor bir sistem olduğu için aldığınız backlinklerin Twitter gibi sosyal mecralardan olmasına özen gösterin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar