Sweet Fruit Cake Oyun İncelemesi - Hakkında Bilgiler

 Sweet Fruit Cake oyun incelemesi ve oyunun genel hatlarıyla bilgilendirmesi adına bu içeriği sizlere sunuyorum. Sweet F. Cake harika bir hikayeye oturtulmuş dehşet bir şey olmuş. Oynarken gerçekten çok keyifli vakit geçirebiliyorum. Ayrıca oyunun ucuz olması da biraz işime gelmedi desem yalan olur. En ucuz oyunları satan Steam platformu üzerinden oyunu satın alabilirsiniz. Sweet Fruit Cake oyun incelemesi adı altında burada verilen bilgiler tamamıyla Seo Devesi sitesine aittir. Sweet F. Cake ücretsiz indir seçeneği arayanlar bu site bir oyun indirme sitesi değildir. Boşuna araştırmayın. Steam'in kalitesinde yayınlanan oyunları başka platformlarda bulmaya çalışmayın. Vakit kaybı olacak diye bunu size belirtmek istedim. Sweet Fruit Cake satın al butonuna basarak oyunu indirebileceğiniz platforma ilerleyebilirsiniz. Oyun incelemeleri başlıklarıma göz atmak için tıklayabilirsiniz.

Oyunu Steam'de İncelemek İçin Tıklayın


Sweet F. cake oyun incelemesi


Sweet Fruit Cake Konusu Nedir?

Sweet F. Cake diğer adıyla Sweet Fruit Cake konusu olarak çok basit düzeye oturtulmuş gözüküyor. Ancak oyunun gidişatı ve kullanılan grafikler efsanevi gözüküyor. Sweet Fruit Cake konusu itibariyle şöyle özetlenebilir. Hayatından bıkmış olan klasik bir Sovyetlinin yaşamını ele alıyor. Aşık olduğu kadının bir zaman sınavında başarısız olması sonucu bakış açısının tamamen değişmesiyle olay farklı bir renk alıyor. Spoilerdan ziyade oyunun keyfi bir hikayesi olmasından dolayı seçimlerinize göre şekillenecek bir oyun sizleri bekliyor. 

Sweet Fruit Cake Oyun İncelemesi Detaylar

Detaylara girerken oyunda ilk olarak seçebileceğiniz Lisa, Kate, Alice ve Matilde karakterlerinden bahsetmek istiyorum. Oyunun size seçim olarak sunduğu karakterler kısaca bunlar. Bu karakterlerin her birinin farklı yaşantıları sizleri oyun esnasında karşılayacak. Sweet F. Cake oyun incelemesi içeriğinde kısaca çeşitli öyküler ve oyun esnasında size özel bazı seçimler ile görevlerinizi tamamlamanız gerekecek. Yani oyun birçok farklı seçeneği seçerek doğru kararı tek kez seçmenize izin veriyor. Dolayısıyla ilişkiniz, okulunuz ve diğer her konuda karar tamamıyla size ait olacak.


Yorum Gönder

0 Yorumlar